Corona - Covid 19 update

Hoera! We gaan weer starten. Vanaf woensdag 3 maart beginnen de lessen weer. Aanmelden kan ook nog steeds, dus als je direct wil starten meld je dan nu aan.

Algemene maatregelen corona:

Voor iedere leerling geldt, was goed je handen voordat je de auto instapt.

Voor ons geldt uiteraard dat wij dit ook doen. Tevens krijgt de auto een flinke poetsbeurt voor iedere les met desinfectiemiddel en zal deze goed gelucht worden.

Wij halen je thuis op en zetten je ook weer thuis af. Je hoeft dus niet zelf naar een centraal punt te komen.

Mondkapjes zijn verplicht.

Om te kijken of een les door kan gaan doen we de gezondheidscheck:

Vragen voor de gezondheidscheck: wanneer één van onderstaande vragen met JA wordt beantwoord, mag de medewerker niet komen werken of mag de klant niet naar de afspraak komen. Het werk of de afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Wij hopen ook jou snel weer terug te zien in de auto en lekker op stap te gaan voor je rijbewijs.

Jullie hebben wellicht ook vernomen dat er bij het CBR een enorme achterstand is met rijexamens. De gevorderde leerlingen lessen daarom wat minder op het moment. Wat dan ook weer ruimte geeft als je nu wilt starten met rijlessen.

Kortom, les je nog niet bij ons, meld je dan nu aan we hebben ruimte.

Snel je rijbewijs met Rijschool Op Stap...
Samen op pad voor een nieuwe opstap.